Šis cukinijų apkepas taps tikru atradimu: kartoti prašys visa šeima

prieš 5 val. 14
„Nežinau, kaip jums, bet man čia apsivalgymas. Aš ir taip mėgstu cukiniją, o čia dar toks skanus apkepas su šoninės ir voveraičių padažu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė. Porcijos 6. Užtruksite apie 1 val. 2 st tarkuotos cukinijos; 0,5 svogūno; apie 100 g sūdytos šoninės; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; 2 kiaušiniai; apie 50 g fermentinio / mocarela sūrio; 1 v. š. smulkintų žalumynų: krapai, petražolės, bazilikai, svogūnų laiškai; 4 – 6 v. š. miltų.
Skaityti visą straipsnį